Život i njegova vizija specifična je za svakog pojedinca. Snovi i ciljevi postaju opipljivi i dostižni u trenutcima definiranja, jer ako čovjek ne zna prema kojoj luci plovi nijedan vjetar neće biti povoljan. Također postoje trenutci gdje čekanje na pravi vjetar ili pravi trenutak nisu ništa drugo nego stajanje na jednoj točci, te u tim trenutcima veliku ulogu igra osobna inicijativa. Uzimanje u ruke svojih osobnih financija uz kvalificirano financijsko savjetovanje predstavlja jedan od tih trenutaka. U tome slučaju preuzimanje kormila života i ako treba veslanja prema željenoj luci, odnosno proces prilikom kojega jedna vizija koju čini osobna sigurnost i sigurnost najmilijih, te na koncu ekonomska sloboda postaju stvarnost. 

Životne priče su unikati i svaka osoba ima jedinstvene potrebe. Ne postoji jedno univerzalno rješenje ili odgovor za sva pitanja. Prema top principu, ostvariti život krojen prema svojim pravilima zahtjeva također sveobuhvatno i osobno planiranje. Zato počnite danas planirati svoje sutra. Na tom putu podršku Vam pruža tim kvalificiranih financijskih savjetnika. Financijska neovisnost i ekonomska sloboda uz sigurnog partnera od jedne floskule postaju težnja i ostvarivi cilj.

Osobno savjetovanje nije privilegija, nego pravo svakog pojedinca.

Horbach Wirtschaftsberatung od 1983. godine nudi rješenja i podršku pri financijskom planiranju. Dugogodišnje iskustvo u izradi financijskih planova, potkovano paletom proizvoda koje proizlaze iz kooperacija sa više od 150 partnera, nude neovisnu, visokokvalitetnu, po mjeri krojenu podršku klijenata. Svaki život je jedinstven, te zbog toga u centru savjetovanja nalazite baš Vi, Vaši osobni snovi i planovi. Horbach Expats HR proizlazi iz postojećeg projekta Horbach Expats koji podržava visokozahtjevne klijente i akademike u Njemačkoj u rješavanju financijskih pitanja. Misija projekta je pružanje visokokvalitetnih osobnih rješenja za visokokvalificirane migrante, na putu ka financijskoj slobodi. Iza projekta Horbach for Expats – HR, stoji Marija Ključević. Podrijetlom Zagreba, glavnog grada Hrvatske, koja je u Njemačku došla 2014. godine kao mladi akademik, u novoj zemlji, pred nizom izazova i prepreka odlučila je preuzeti inicijativu, te svojim znanjem i profesionalnim iskustvom uz kontinuirano usavršavanje biti osoba koja pomaže ljudima ostvarivati željene ciljeve. Marija Ključević kao samostalna financijska savjetnica, komponira tehničku podršku i Know-How Horbacha, potporu specijalista za kompleksne teme, pruža visokokvalitetnu, po mjeri skrojenu podršku klijenata, osobno na lokaciji München, te video putem u cijelo Njemačkoj. 

Uz našu podršku dobiti ćete odgovore na pitanja vezan za osobna osiguranja, osiguranja obitelji i mirovine, te kvalificirana rješenja za kratkoročno i dugoročno investiranje ili pak stjecanja nekretnine. 

Kako funkcionira financijsko planiranje:

Vaši životni planove i potrebe, koji su u centru savjetovanja, prevode se u kvalificirani financijski plan. On se sastoji od svih elemenata Vašega života. Na temelju financijske situacije, mjesečnih primanja i troškova, transparentno se predstavljaju prijedlozi za optimiranje. Kao rješenje za Vaše potrebe i ciljeve, nude se provjerena i visokokvalitetna rješenja koje pašu Vašim potrebama i mentalitetu investiranja. Uz to, pruženo Vam je osobno savjetovanje. Život je jako dinamičan, te s godinama postoji mogućnost promjene osobne situacije, zato postoji mogućnost aktualiziranja financijskog plana svake tri godine. Po dogovoru Vas osobno kontaktiramo jednom godišnje, kako bi zajedno ustanovili postoji li potreba za aktualiziranjem.

HORBACH Best-Select

Kvaliteta je iznimno bitna, bilo u savjetovanju ili izboru proizvoda. Proces koji HORBACH provodi naziva se Best-Select ili najbolji izbor. To ne znači ništa drugo nego nuđenje rješenje za potrebe i želje na temelju kvalificiranog procesa. On se sastoji od tri dijela. U prvom dijelu HORBACH radi analizu firmi, organizacija ili osiguravajućih društava koje nude proizvode na Njemačkom tržištu. Samo oni ponuđači koje ispunjavaju standarde kvalitete, imaju povjerenje potrošača, te kontinuirano ispunjavaju potraživanja klijenata, ulaze u uži izbor. U slijedećem koraku, gleda se portfolio proizvoda firma koje su ušle u uži izbor. Svaki proizvod koji HORBACHA uzima u obzir i nudi klijentima, mora također ispunjavati visoke standarde. Tu podršku pružaju i neovisni eksperti Frank & Bornberg, koji već više od 25 godina transparentno ocjenjuju kvalitetu proizvoda orijentirano prema krajnjem potrošaču. Na koncu, kako je svaki proizvod specifičan tako ste i Vi. Na temelju datih parametara i ponude savjetnika, Vi ste ti koji donosite odluku u kojoj mjeri dana rješenja pašu Vama i vašem životu.

Na koncu ostaje postaviti pitanje: „Što pokreće Vaš život?“. 

Prijavite se za slijedeći slobodan termin i učinite već danas nešto za svoje sutra…